Hopp til hovedinnhold

Takk til alle som deltok på NBBK 2015

Takk til alle som deltok på NBBK 2015

Hjertelig takk til alle gjester og deltakere som sørget for å gjøre Nordisk barnebokkonferanse 2015 til en fest!

Nordisk barnebokkonferanse gikk av stabelen på Sølvberget 2. - 4. februar 2015, og vi håper alle som var med reiste hjem med kofferten full av inspirasjon til å fortsette å videreutvikle litteratur for barn og unge i Norden. Det var en stor opplevelse for oss som arrangører å se over 350 fagkolleger fra hele Norden ta i bruk biblioteket vårt, og overvære så mange spennende forfatter- og illustratørmøter og faglige samtaler.

Tema for konferansen var«Undergang - eller overgang?». Bakgrunnen var den stadig økende mengden dystopier innen ungdomslitteratur i Norden. Temaet spilte også på den digitale utviklingen og dens betydning for boka, bransjen og bibliotekets framtid. Vi tillater oss å oppsummere problemstillingene som ble diskutert med Nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myhres ord: Barne- og ungdomslitteraturen i Norden har aldri stått sterkere enn den gjør i dag!  

 

#NBBK2015 i media:

Evaluering av konferansen

Vi vil gjerne ha tilbakemelding på hvordan dere opplevde konferansen, slik at vi kan ta med oss deres erfaringer videre. Fyll ut skjemaet i lenken under og send inn:

Lenke til evalueringsskjema

 

Hashtaggen #NBBK2015 ble flittig brukt på Twitter og Instagram. Legg gjerne igjen en meldig om hvordan du opplevde konferansen i kommentarfeltet under denne saken.

 Her er noen glimt fra Instagram:

Google+