Hopp til hovedinnhold

Litteraturkveld 27. februar: Suzanne Brøgger

Litteraturkveld 27. februar: Suzanne Brøgger

Brøgger gjør et sveip over sitt lange forfatterliv sammen med Alf van der Hagen som utga boken Suzanne Brøgger. Samtalememoarer i høst.

Få også med deg disse litteraturhøydepunktene i vår:

  • Dag Solstad avsluttet historien om Bjørn Hansen i fjor, med tredje bok om den fallerte kemneren. Han blir intervjuet av forlegger og eks-Kapittelsjef Eirik Bø i mars.
  • Suzanne Brøgger skal gjøre et sveip over sitt lange forfatterliv sammen med Alf van der Hagen. Han utga i høst boken Suzanne Brøgger. Samtalememoarer, der det danske forfatterikonet forteller om hele sitt liv over nærmere 400 sider. Kritikerne omtalte boken som «en bragd» (Dagbladet) og «et gnistrende møte med en særdeles vital, modig og lærd kvinne» (Dagsavisen).
  • Hans Olav Lahlum fikk strålende kritikker for sin biografi om Reiulf Steen, og Lahlum kommer til Sølvberget i mars.
  • Sunniva Lye Axelsen og Jens M. Johansson samtaler om hvorvidt det finnes gode skjønnlitterære framstillinger av vanlige folks liv på Kiellandsalong i februar.
  • Nina Lykke vant Brageprisen for beste skjønnlitterære bok i 2019, for Full spredning. En legeroman. Hun kommer til oss i april.
  • Torgrim Eggen snakker om "Hvordan man går fram for å skrive et liv" på Kiellandsalong i april.
  • Janne Stigen Drangsholt og NRK-journalist Jostein Gjertsen snakker om hvilke fortellinger som skaper samhold og felleskapsfølelse i dag og hvorvidt de fungerer på Kiellandsalomg i mai.

NB! Vi anbefaler deg å kjøpe billetter til arrangementet i forkant slik at du er helt sikker på å få plass. Billetter er lagt ut for salg, og har du studentkort får du rabatt. 

Billettsalg: 

 

 

Kapittelkopp med kafferabatt og Earlybird-festivalpass til Kapittel 20. 

Bestill kopp og festivalpass her:

Google+