Hopp til hovedinnhold

Lesestund avlyst til og med 22. januar

Lesestund er et tilbud for de minste barna hvor våre ansatte leser fra bøker eller forteller en historie som passer for målgruppen.

Nye restriksjoner og tiltak for å hindre smittespredning fører dessverre til at Sølvberget og bibliotekene i Stavanger avlyser alle fysiske arrangement frem til og med 22. januar.

 

Vi har lesestund for barn hver tirsdag kl. 11.00 på Sølvberget.

Alle barn mellom tre og seks år er hjertelig velkommen til hyggelig lesestund. Vi ønsker å dele gode leseopplevelser, leser fra bøkene som vi liker aller best og kanskje tar vi også en sang. 

Lesestunden på Sølvberget foregår i Skattkammeret i 2. etasje. Madla bibliotek har tilsvarende tilbud onsdager kl. 10.00 men sted og innhold varierer fra gang til gang. Finnøy bibliotek har lesestund en tirsdag i måneden og Rennesøy bibliotek en onsdag i måneden.

Sjekk tidspunkt i kalenderoversikten nedenfor.

Smittevernstiltak våren 2021
På grunn av covid-19-epidemien må Sølvberget som ansvarlig arrangør vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangement. På Sølvberget må du bestille gratisbillett på sølvberget.no på forhånd mens de som deltar på Madla, Rennesøy og Finnøy må registere seg ved oppmøte.

Husk å følge Barnebiblå på Facebook for oppdateringer og lesetips! 

Kalenderoversikt: 

Google+