Hopp til hovedinnhold

Kodeklubb i Python vinteren 2022

Kodeklubb: Python

Kodeklubben på Sølvberget starter med kodeklubb med Python for de som har programmert litt allerede.

For dere som har gått på introduksjonskurset på kodeklubben (enten her på Sølvberget eller andre steder) og som synes at programmering er både interessant, givende og gøy, så starter vi opp kurs med Python. Kurset er også åpent for de som er selvlærte, men opplegget forventer en viss kjennskap til programmering fra før. Kurset vil passe for barn og ungdom i alderen 10-13 år.

Til å programmere bruker vi programmeringsspråket Python. Python er verdens tredje mest utbredte programmeringsspråk og er det enkleste fullverdige programmeringsspråket å lære.

Hvor og når

Python-kurset er på Språkrommet i 3. etasje på Sølvberget. Kodeklubbene er hver onsdag. Vi begynner halv seks om kvelden (17.30) og holder på til litt før sju (19.00), da biblioteksavdelingen stenger.  

Datoer for kodeklubb med Python: 2. februar-30. mars 2022 (bortsett fra 2. mars som er i vinterferien).

Du må ta med en datamaskin med administrator-tilgang og med Visual Studio Code installert. Visual Studio Code kan lastes ned gratis fra https://code.visualstudio.com/. Visual Studio Code er tilgjengelig for Windows, Mac og Linux. Den er ikke tilgjengelig for Chromebook. Ta kontakt hvis du lurer på noe om Visual Studio Code.

Påmelding

Du må være forhåndspåmeldt for å delta på kodeklubben. Det er 6 plasser på kurset i Python. Påmelding på https://www.linticket.no/page/no/78/-/3489

Spørsmål?

Har du noen spørsmål, ta kontakt med kursleder Helge Risvand på Sølvberget: helge.risvand@solvberget.no, eller på telefon 99169767.

Smittevern

Hvis smittesituasjonen utvikler seg slik at vi ikke kan tilby fysiske kodeklubber, må vi avslutte tilbudet.

Google+