Hopp til hovedinnhold

Digital tegning

Digital tegning

Driver du med digital tegning? Har du lyst å dele kunnskapen din med andre? Kanskje lære noen nye tips og triks?

 

Du og din Styluspenn er ønsket i VR-studio i andre etasje på Sølvberget. Her vil det bli en samling mennesker som møtes og deler erfaringer, annenhver onsdag kl.17:00-19:00, med oppstart den 9.mars. 

Bli med på workshop annenhver uke hvor vi tegner sammen og deler fra egne erfaringer og tips rundt digital tegning. Drop-in, ingen påmelding.

Vi kan også sammen finne generelle emner å ta for oss fremover, kartlegge hvor vi befinner oss og hvor vi selv ønsker å utvikle oss mot. 

Noe grunnleggende erfaring er derfor et must. Bruk det tegnebrettet du har mest erfaring med. Bidra til å skape mest mulig relevant innhold i kveldene ved å dele videoer, emner du ønsker å lære om eller lære bort.

Digital.tegning.bilde1

 

Hensikten:

Å begå kunst med andre digitale kunstnere i noen timer annenhver onsdag. 

Å både lære av hverandres kompetanse, og å lære nytt stoff som en gruppe.

Forventninger til deg som deltar:

Sammen finne et generelt emne å ta for oss, evt. flere mindre emner.

Oversikt over hva vi selv tror og ønsker ved å komme hit, hvor vi befinner oss, hvor vi selv ønsker å utvikle oss mot og hvordan vi kan nå dit.

Om du kaller det Art.1.5 eller Kunst.0, kunstdigg eller kretskort kunst, Pen'n pixels, diggikunst eller computer kunst, eller rett og slett bare kunst digg, ta med deg penn og brett og kom!

Ildsjel Sondre Mårfelt er vert for workshopen.

Programoversikt:

 

Google+