Hopp til hovedinnhold

Julestund med Eli-Gull og Sølve lørdag 11. og søndag 12. desember

Julestund med Eli-Gull og Sølve lørdag 11. og søndag 12. desember

Bli med på lesestund med Sølve og Eli-Gull som gleder seg veldig til jul.

Snøugla Sølve bor inne i Sølvberget, og nå gleder både han og Eli-Gull seg til jul. Kanskje dere kan hjelpe Sølve med å forstå hvorfor vi tar et grantre inn i stua? Anbefalt fra 3 år. 

Billetter til lesestund med Sølve og Eli-Gull lørdag 11. desember kl. 12.00 i Valbergtårnet.

Billetter til lesestund med Sølve og Eli-Gull lørdag 11. desember kl. 14.00 i Valbergtårnet.

Billetter til lesestund med Sølve og Eli-Gull lørdag 12. desember kl. 14.00 i Møteplassen, 1.etasje på Sølvberget.

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. 

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Alle som er til stede ved arrangementer skal kunne holde minst 1 meter avstand til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære. 

 

Søndagsbarn foregår i Møteplassen, 1. etasje

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av familieforestillinger med konserter, teater, fortellinger, dans og annen moro! Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje.

Gratisbilletter til Søndagsbarn legges ut en uke i forkant av selve arrangementet, og kan bestilles ved å trykke på den aktuelle tittelen i programoversikten under. Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 10 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter kl. 14.00 (med mindre et annet tidspunkt er annonsert). Ser du at du ikke kommer til å få brukt billettene dine, ønsker vi at du snarest gir beskjed til program@solvberget.no.

Du finner våre digitale sendinger på Barnebiblå på Facebook. 

Ved spørsmål vedrørende billetter, kontakt oss på program@solvberget.no.

Se også Barnebiblå sin Facebook-side.

Program for høsten 2021 kommer her.

 

Google+