Hopp til hovedinnhold

Høstferie 19: Biblå + museer = opplevelser

Høstferie 19: Biblå + museer = opplevelser

Med bibliotekskort kan du komme inn gratis på Stavanger museum og Stavanger kunstmuseum i høstferien. Sammen presenterer vi et program hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

Med bibliotekskort kommer barn og deres familier gratis inn på museet i Muségaten 16 og Stavanger kunstmuseum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer.  Biblioteket og museet er begge institusjoner hvor læring og kunnskap står sentralt i formidlingen. 

Et museumsbesøk kan begynne lenge før man besøker museet, ved at interessen for et tema vekkes gjennom litteratur som biblioteket stiller til disposisjon og formidler. Ved hjelp av stadig skiftende utstillinger i biblioteket, i tillegg til en svært aktiv formidling til førskole- og skolebarn kan inspirasjonen til et museumsbesøk bli vekket. Det samme gjelder også andre veien, at etter et besøk på museet kan behovet for å låne bøker om et bestemt tema forsterkes. 

Bibliotekskort = gratis museumsbillett 

Det vil også være program for barn og ungdom på Kvernevik  fritidssenter og Kvernevik bibliotek. Opplevelser i vinterferien er gratis på Sølvberget* og Kvernevik fritidssenter og bibliotek. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser  på museet! For å sikre deg plass, bestill gratisbilletter i enkelt-arrangementer nedenfor. 

*Unntak: Barnas cinematek lørdag 12. oktober har billettsalg på Odeonkino.no. 

Hvis du ikke har bibliotekskort kan du få dette i den røde skranken i 1. etasje på Sølvberget og/eller ved å laste ned appen Bibliofil og opprette digitalt lånekort. Husk å ta med legitimasjon hvis du er ny låner eller du har mistet kortet og må ha et nytt. Du lage bibliotekkort både til deg selv og barna dine.

Tilbudet er støttet av Nasjonalbiblioteket

Program og aktiviteter høstferien 2019: 

 

Google+