Hopp til hovedinnhold

Global morgen på nett: Spise kirsebær med de store?

Global morgen på nett: Spise kirsebær med de store?

Hva håper Norge å urette når vi får plass i FNs sikkerhetsråd fra 2021? Hør podcast med foredragsholder Tove Gravdal.

Journalist Tove Gravdal, som har nettopp skrevet boken «Til bords med de mektige – historien om Norge og FNs Sikkerhetsråd». På grunn av koronareglene kunne hun ikke komme til Sølvberget, men vi snakket med henne på telefon. Hør henne i samtale med Malgorzata Tumidajewicz Hauge fra FN-sambandet.

Flere podcaster med globalt perspektiv fra Sølvberget:

I foredragsserien Global morgen møter du utenrikskorrespondenter, professorer og eksperter som vil gi deg et dypdykk i bakgrunn og status for forskjellige landområder og konflikter i verden. Tilbudet er et samarbeid mellom Sølvberget, Internasjonalt kulturnettverk, ICORN og FN-sambandet i Rogaland. 

Frokost og kaffe fra Renaa Xpress kl. 08.00, foredraget er gratis og begynner kl. 08.30 

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.

Programmet høsten 2020:

 

Google+