Hopp til hovedinnhold

Global morgen: Ytringskultur under strekt press

Global morgen: Ytringskultur under strekt press

Velkommen til foredrag om ytringsfrihetens kår i norge på Kapittelfestivalens åpningsdag. Foredrag ved Knut Olav Åmås, direktør i Fritt Ord.

Norge ligger helt på toppen av alle globale ytringsfrihetsmålinger. Men alt er ikke perfekt i paradis. Ytringskulturen i arbeidslivet strammer seg til, og i sosiale medier er tonen blitt så knallhard at mange ikke orker å delta. Foredrag ved Knut Olav Åmås, direktør i Fritt Ord.

Frokost og kaffe fra Renaa Xpress kl. 08.00, foredraget er gratis og begynner kl. 08.30 

I foredragsserien Global morgen møter du utenrikskorrespondenter, professorer og eksperter som vil gi deg et dypdykk i bakgrunn og status for forskjellige landområder og konflikter i verden. Tilbudet er et samarbeid mellom Sølvberget, Internasjonalt kulturnettverk, ICORN og FN-sambandet i Rogaland. 

Sikre deg billetter til Global morgen for 50 kroner

Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter.

Global podcast

Gikk du glipp av et foredrag eller på jakt etter podcaster med et globalt perspektiv? Her finner du flere.

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.

Publikum fra andre kommuner

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no.

Podcaster med globalt perspektiv fra Sølvberget:

Google+