Hopp til hovedinnhold

Global morgen: USA de siste fire årene

Global morgen: USA de siste fire årene

Velkommen til Global morgen onsdag 14. oktober med kommentator i Aftenposten Christina Pletten som har flere års erfaring fra USA.

Kommentator i Aftenposten med flere års erfaring fra USA, Christina Pletten, holder foredrag om USA i dag, og vil se nærmere på Trump, BLM-demonstrasjonene i gatene og ikke minst det kommende valget til høsten.

I foredragsserien Global morgen møter du utenrikskorrespondenter, professorer og eksperter som vil gi deg et dypdykk i bakgrunn og status for forskjellige landområder og konflikter i verden. Tilbudet er et samarbeid mellom Sølvberget, Internasjonalt kulturnettverk, ICORN og FN-sambandet i Rogaland. 

Frokost og kaffe fra Renaa Xpress kl. 08.00, foredraget er gratis og begynner kl. 08.30 

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.

Programmet høsten 2020:

 

Google+