Hopp til hovedinnhold

Global morgen 18. november: Spise kirsebær med de store?

Global morgen 18. november: Spise kirsebær med de store?

Norge vant plassen i FNs Sikkerhetsråd etter 13 års valgkamp. Hvorfor er det så viktig for oss å komme inn der, og hva kan vi oppnå med medlemskapet?  

Velkommen til foredrag ved journalist Tove Gravdal, som har nettopp skrevet boken «Til bords med de mektige – historien om Norge og FNs Sikkerhetsråd». 

I foredragsserien Global morgen møter du utenrikskorrespondenter, professorer og eksperter som vil gi deg et dypdykk i bakgrunn og status for forskjellige landområder og konflikter i verden. Tilbudet er et samarbeid mellom Sølvberget, Internasjonalt kulturnettverk, ICORN og FN-sambandet i Rogaland. 

Frokost og kaffe fra Renaa Xpress kl. 08.00, foredraget er gratis og begynner kl. 08.30 

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.

Programmet høsten 2020:

 

Google+