Hopp til hovedinnhold

Comic NIght avlyst til og med 22. januar

En onsdag i måenden fra kl. 19.00 til 21.00 kan du treffe andre tegneseriehoder hos oss i Studioet i 2. etasje.

Nye restriksjoner og tiltak for å hindre smittespredning fører dessverre til at Sølvberget og bibliotekene i Stavanger avlyser alle fysiske arrangementer, kurs og workshops frem til og med 22. januar.

Comic Night Stavanger

Leser du tegneserier? Tegner du tegneserier? Skriver du tegneserier? Elsker du tegneserier? En onsdag i måneden fra kl. 19.00 til 21.00 kan du treffe andre tegneseriehoder hos oss i Studioet i 2. etasje. 

Ideen kommer fra Luke Barnes og Rasmus Husebø. Begge er store tegneserieentusiaster, og deler interessen for lesing, skriving, tegning og diskusjoner om alt innen tegneserier. De har kunnskap om vidt forskjellige sjangere, fra amerikanske superhelter til europeiske grafiske romaner. Comic Night Stavanger samarbeider med Sølvberget for å gi folk mulighet og tid til å diskutere nøyaktig hva de vil i en avslappet atmosfære.

Comic Night kan du følge på Facebook. Har du spørsmål, kan du kontakte Luke (40644652).

Smittevernstiltak våren 2021
På grunn av covid-19-epidemien må Sølvberget som ansvarlig arrangør vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangement. De som deltar, må registere seg ved oppmøte. Maks 20 personer.

Sjekk i oversikt for aktuelle datoer: (NB! Kan bli endringer ved økende smittespredning)

 

Google+