Hopp til hovedinnhold

Bursdagsfest: BYAS 5 år!

BYAS fyller 5 år og har bursdagsfest på Sølvberget og Folken

BYAS fyller 5 år og inviterer til bursdagsfest på Sølvberget og Folken lørdag 25. april.

Sammen med Sølvberget og Folken inviterer BYAS til klesbyttemarked, redesignkurs, live podcast og konsert med blant andre TØFL, Kapteinen, Juliane og Prikkedödenet. 

BYAS er Aftenbladets satsning på unge som er opptatt av det som skjer i Stavanger og Sandnes. 

– Leserne våre ønsker nærhet til byen sin. Det som Aftenbladet ikke tar tak i, er gjerne en fin sak for oss. Det er mange gode historier og nyheter der ute, og det er vår oppgave å formidle dem, sier journalist Håvard Tanche-Larsen Knutsen som jobber i BYAS.

Les mer om BYAS og 5-års jubileet.

Redesign med Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun er blant annet kjent fra Symesterskapet på NRK, og har også en blogg med slagordet; "Lever av å inspirere deg til å sy". Hun startet selv med søm i 2016. Et av de første prosjektene var å redesigne bestefarens skjorter til barneklær og topper. Nå kan du sy din egen topp av en gammel skjorte. NB! Begrenset antall plasser.

Billettsalg starter 21. februar kl. 09.00. 

Klesbytting og gjenbruk

Er du også klar for vår og sommer? Skal du kanskje på festival eller sommeravslutning? Er du lei av sommerkjolen fra i fjor? Trenger du en olajakke eller en Hawaiiskjorte til midtsommer? Ta med klærne du har lyst å bytte ut og bytt til noe annet! Vi tar imot rene og hele klær som kan brukes i sommer, på festival eller sommerfester. 

Live podcast med Yrja Oftedahls Power Ladies

Yrja Oftedahl og den prisvinnende podcasten hennes Power Ladies inviterer til live podcast på Sølvberget. Tema og gjester slippes snart. Arrangementet er gratis, du kan bestille plassbillett her.

Yrja er også konferansier på Byas-fest på Folken om kvelden.

 

 

Program og bilettbestilling:

 

Google+