Hopp til hovedinnhold

Bokprat med Tore Renberg utsatt til 3. juni

Bokprat med Tore Renberg utsatt til 3. juni

Vi har invitert Tore Renberg for å fortelle om sin siste roman Tollak til Ingeborg og året som har vært. Arrangementet er utsatt til 3. juni. 

Bokpratene på Sølvberget holdes normalt på torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1.

Det vil bli mulig å se arrangementet på skjerm i sal 5, streamet fra sal 1. Husk å bestille en plassbillett!

Se hvert enkelt arrangement for detaljer. 

Kommende bokprater: 

 

Kjøp billett som garanterer plass

Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter. Gå til listen ovenfor og finn arrangementet du ønsker å delta på, trykk på lenken og kjøp billett. Husk at alle billetter må være registrert med navn på den enkelte deltaker. 

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter i eventene nedenfor. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 

Publikum fra andre kommuner

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no.

Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1 og sal 5. Se hvert enkelt arrangement for detaljer. 

Google+