Hopp til hovedinnhold

Bokprat: Vibeke Løkkeberg - en kunstnerbiografi

Bokprat: Vibeke Løkkeberg - en kunstnerbiografi

Velkommen til bokprat 4. mars om Vibeke Løkkeberg. Forfatter Johanne Kielland Servoll, som har fått strålende anmeldelser for boken Vibeke Løkkeberg - en kunstnerbiografi. 

Vibeke Løkkeberg er en av Norges mest betydningsfulle filmkunstnere. I 2020 feiret hun 75 år. Gjennom mer enn 50 år hun vært en markant samfunnsdebattant og en kompromissløs talsperson for utsatte grupper av befolkningen. 
Foredrag ved forfatter Johanne Kielland Servoll, som har fått strålende anmeldelser for boken Vibeke Løkkeberg - en kunstnerbiografi.  

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter i eventene nedenfor. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 

Publikum fra andre kommuner

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no.

Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1. Se hvert enkelt arrangement for detaljer. 

Kjøp billett som garanterer plass

Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter. Gå til listen nedenfor og finn arrangementet du ønsker å delta på, trykk på lenken og kjøp billett. Husk at alle billetter må være registrert med navn på den enkelte deltaker. 

Kommende bokprater: 

 

 

Google+