Hopp til hovedinnhold

Bokprat 4. juni: En slik hadde vi

Bokprat 4. juni: En slik hadde vi

Forfatterne Rune Stubrud og Marianne Berg Haaland presenterer boka Klassisk fajanse fra Stavangerflint. Mange har minner om fajanse fra ”gamle dager”, koppen man drakk av som liten eller saftmugga med store blomster hos besteforeldrene.  

Vi forholder oss til gjeldene retningslinjer for arrangement opp til 50 personer. Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.
ALLE må ta ut egen billett og er kun lov å ta ut en billett om gangen. Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig. 

 

Billetter til bokprat må bestilles på nett

For å kunne følge gjeldene retningslinjer for smittevern så legges det ut kun 47 billetter til publikum, publikum må bestille billett på nett og det er kun lov å ta ut en billett om gangen. Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.

Slik bestiller du billett til bokprat

Klikk på Gratisbilletter i rammen nedenfor og sett tallet 1 der det står FREE, trykk så videre på bestill og følg anvisninger. Du må fylle inn ditt navn, e-postadresse og mobilnummer og du må huske å godta retningslinjer for billettbestilling. Billetten vil du motta på e-post og/eller som melding på din mobil.

Innslipp til bokprat er ved hovedinngangen ved Arneageren fra kl.11.45. Sølvberget åpner for tiden ikke før kl. 12.00 på torsdager. 

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 5 eller 1. Se hvert enkelt arrangement for detaljer. Arrangementene er gratis. 

Kommende bokprater: 

Google+