Hopp til hovedinnhold

Bokprat 20. mai: Vestindiakvintetten

Bokprat 20. mai: Vestindiakvintetten

I Vestindiakvintetten tar Fartein Horgar for seg grunnlaget for Vestens velstandstid, og fundamentet for rasismen som også skjer i dag gjør bokserien særs aktuell.

Fartein Horgar har fullført romanserien om Danmarks kolonitid frå 1672 til 1917. Vestindiakvintetten tar for seg grunnlaget for Vestens velstandstid, og fundamentet for rasismen som også skjer i dag gjør bokserien særs aktuell. Fartein Horgar besøker også Rennesøy bibliotek onsdag 19. mai kl. 12.00 og Finnøy bibliotek onsdag 19. mai kl. 19.00 

Bokpratene på Sølvberget holdes normalt på torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1.

Det vil bli mulig å se arrangementet på skjerm i sal 5, streamet fra sal 1. Husk å bestille en plassbillett!

Se hvert enkelt arrangement for detaljer. 

Kommende bokprater: 

 

Kjøp billett som garanterer plass

Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter. Gå til listen ovenfor og finn arrangementet du ønsker å delta på, trykk på lenken og kjøp billett. Husk at alle billetter må være registrert med navn på den enkelte deltaker. 

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter i eventene nedenfor. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 

Publikum fra andre kommuner

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no.

Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1 og sal 5. Se hvert enkelt arrangement for detaljer. 

Google+