Hopp til hovedinnhold

Bokprat 19. mai: Dennis Asbjørnsen - Spiselig hage

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1.

Det å dyrke sin egen mat er en drøm for mange. I hagen til Dennis Asbjørnsen i Stavanger, kan nesten alt spises. I dette foredraget gir han dyrkingsråd og tips til kjøkkenhagen, drivhuset, balkongkasser eller kjøkkenbenken.

Dennis står bak en av Norges mest populære kjøkkenhagekontoer på Instagram, @spiselighage, hvor han deler daglige oppdateringer, tips og inspirasjon til alle som vil dyrke sin egen mat. 

Les mer på hans egen nettside.

Bokpratene på Sølvberget holdes normalt på torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1 eller 5. 

Se hvert enkelt arrangement for detaljer. 

Full kapasitet og bort med meteren og munnbindet fra 12. februar!

Fra 12. februar er det tilbake til normalen og full publikumskapasitet på aller arrangementer! Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for smittevernforsvarlig drift. 

Kommende bokprater: 

 

 

Kjøp billett som garanterer plass

Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter. Gå til listen ovenfor og finn arrangementet du ønsker å delta på, trykk på lenken og kjøp billett. Husk at alle billetter må være registrert med navn på den enkelte deltaker. 

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1 og sal 5. Se hvert enkelt arrangement for detaljer.

Google+