Hopp til hovedinnhold

Bokprat 11. juni: Lesetips til Kapittel

Bokprat 11. juni: Lesetips til Kapittel

Kapittelsjef Siri Odfjell Risdal sender oss inn i sommerferien med sine lesetips før høstens festival som arrangeres fra 16.- 20. september.

Vi forholder oss til gjeldene retningslinjer for arrangement opp til 50 personer. Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.
ALLE må ta ut egen billett og er kun lov å ta ut en billett om gangen. Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig. 

Billetter til bokprat må bestilles på nett

For å kunne følge gjeldene retningslinjer for smittevern så legges det ut kun 47 billetter til publikum, publikum må bestille billett på nett og det er kun lov å ta ut en billett om gangen. Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig.

Slik bestiller du billett til bokprat

Klikk på Gratisbilletter i rammen nedenfor og sett tallet 1 der det står FREE, trykk så videre på bestill og følg anvisninger. Du må fylle inn ditt navn, e-postadresse og mobilnummer og du må huske å godta retningslinjer for billettbestilling. Billetten vil du motta på e-post og/eller som melding på din mobil.

Innslipp til bokprat er ved hovedinngangen ved Arneageren fra kl.11.45. Sølvberget åpner for tiden ikke før kl. 12.00 på torsdager. 

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 5 eller 1. Se hvert enkelt arrangement for detaljer. Arrangementene er gratis. 

Kommende bokprater: 

Google+