Hopp til hovedinnhold

AVLYST! Global morgen: Ytringskultur under sterkt press - i verdens frieste land

AVLYST! Global morgen: Ytringskultur under sterkt press - i verdens frieste land

Stavanger kommunes nye restriksjoner og tiltak fører dessverre til at Sølvberget og bibliotekene i Stavanger avlyser alle fysiske arrangement frem til og med 22. januar.

Norge ligger helt på toppen av alle globale ytringsfrihetsmålinger. Men alt er ikke perfekt i paradis, ytringskulturen i arbeidslivet strammer seg til, og i sosiale medier er tonen blitt så knallhard at mange ikke orker å delta. Foredrag av Knut Olav Åmås, direktør i Fritt Ord.  

Frokost og kaffe fra Renaa Xpress kl. 08.00, foredraget er gratis og begynner kl. 08.30 

I foredragsserien Global morgen møter du utenrikskorrespondenter, professorer og eksperter som vil gi deg et dypdykk i bakgrunn og status for forskjellige landområder og konflikter i verden. Tilbudet er et samarbeid mellom Sølvberget, Internasjonalt kulturnettverk, ICORN og FN-sambandet i Rogaland. 

Sikre deg billetter til Global morgen for 50 kroner

Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter.

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.

Programmet våren 2021:

 

Podcaster med globalt perspektiv fra Sølvberget:

Google+