Hopp til hovedinnhold

Søndagsbarn våren 2020

Søndagsbarn våren 2020

Velkommen til Søndagsbarn 12. januar: Det er ein elefant i barnehagen!

BRRROOOIIIP! Dei vaksne seier det ikkje er elefantar i barnehagen, men kva er den lyden då? Bli med på ein morosam elefantjakt, når forfattar og barnehagelærar Bjørn T. Bøe les frå boka si, Det er ein elefant i barnehagen. Frå 3 år.

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av forestillinger for barnefamilier hver søndag kl. 14.00. Her byr vi på konserter, teater, eventyr og annen moro for store og små! 

Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje. NB! Det er begrenset antall plasser, så det kan bli fullt. 

Gratisbilletter til Søndagsbarn kan bestilles ved å trykke på den aktuelle tittelen i programoversikten, uka før arrangementet, og en del av billettene kan hentes i skranken i 1. etasje på Sølvberget samme dag. Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 10 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter presis kl. 14.00. 

Se også Barnebiblå sin Facebook-side.

Her er oversikt over kommende forestillinger: 

Google+