Hopp til hovedinnhold

Litteraturkvelder våren 2019

Flere kritikerroste forfattere som Edvard Hoem, Tore Kvæven og Tore Skeie kommer til Sølvberget i 2019.

Kritikerroste forfattere som Edvard Hoem, Tore Kvæven og Tore Skeie kommer til Sølvberget våren 2019. Billettsalget har startet!

Vi har allerede avslørt at Brageprisvinner Tore Kvæven kommer til Sølvberget i forbindelse med åpningsuken til Kiellandsenteret i februar. Kvæven fikk prisen for sin roman Når landet mørknar .  

Utvandrere, Hvitekrist og Hjemmefronten

Nå er det også klart at Edvard Hoem* vil snakke om sin populære utvandrerserie  i februar.

Edvard Hoem har dessverre blitt forhindret fra å komme torsdag 24. januar, men kommer i stedet til oss torsdag 28. februar. De som har kjøpt billetter vil bli kontaktet av TicketCo og får refundert pengene. Det er lagt ut nye billetter til arrangementet 28. februar.  Kjøp billetter her

"Tore Skeie plukker glorien av helgenkongen" var en av overskriftene  da Hvitekrist ble utgitt til kritikerjubel i fjor. Hvitekrist er første bok i en serie på fem om de norske middelalderkongene. Hør historiker Tore Skeie i samtale med Sølvbergets Åsmund Ådnøy på vårens siste litteraturkveld i april. 

NB! Vi anbefaler deg å kjøpe billetter til arrangementet i forkant slik at du er helt sikker på å få plass. Billetter er lagt ut for salg, og har du Aftenbladkort eller studentkort får du rabatt. 

Billettsalg: 

 

 

 

Litteraturkveldene er en del av Bokåret 2019 .

Bokåret logo
Google+