Hopp til hovedinnhold

Litteraturkvelder i november

Roy Jacobsen, Peder Kjøs og Vigids Hjorth kommer alle til Sølvberget i november

Vi inviterer til litteraturkvelder i november med Roy Jacobsen, Vigdis Hjorth og psykolog Peder Kjøs.

I samarbeid Schizofrenidagene  som arrangeres i perioden 5. - 9. november inviterer vi til litteraturkvelder med Peder Kjøs og Roy Jacobsen.

Psykolog og terapeut Peder Kjøs er aktuell med sin bok Berøringsom reflekterer over aspekter ved fysisk berøring og psykiske reaksjoner. Berøring er alt fra en klem og et håndtrykk, til intimitet og sex. Han samtaler med Brita Strand Rangnes (UiS) om boka onsdag 7. november.

Roy Jacobsen fikk sitt store gjennombrudd i 1991 med Seierherrene, en generasjonsroman som ble folkelesning. I bøkene De usynlige , Hvitt hav og Rigels øyne , som nå går under navnet Barrøy-trilogien, er han tilbake i samme miljø som er skildret i første del av Seierherrene. Torsdag 8. november får vi et etterlengtet besøk av Jacobsen, der vi endelig får ham i tale om trilogien.

Bokaktuelle Hjorth

Vigdis Hjorth er aktuell med romanen Lærerinnens sang  i høst. Boka handler om hva som skjer når man blir eksponert for en annens nådeløse blikk på seg selv, og hvordan det er å bli å bli grundig rokket i sin egen selvforståelse. Hun kommer til Sølvberget torsdag 22. november for å snakke om den nye boka, samt om Tove Ditlevsen på bokpraten samme dag.

NB! Vi anbefaler deg å kjøpe billetter til arrangementene i forkant slik at du er helt sikker på å få plass. Billetter er lagt ut for salg, og har du Aftenbladkort får du rabatt.

Billettsalg:  

 
Google+