Hopp til hovedinnhold

Litterære opplevelser i julegave?

Flere kritikerroste forfattere som Edvard Hoem, Tore Kvæven, Marte Michelet og Tore Skeie kommer til Sølvberget i 2019.

Kritikerroste forfattere som Edvard Hoem, Tore Kvæven, Marte Michelet og Tore Skeie kommer til Sølvberget våren 2019. Billettsalget har startet!

Vi har allerede avslørt at Brageprisvinner Tore Kvæven kommer til Sølvberget i forbindelse med åpningsuken til Kiellandsenteret i februar. Kvæven fikk prisen for sin roman Når landet mørknar .  

Utvandrere, Hvitekrist og Hjemmefronten

Nå er det også klart at Edvard Hoem vil snakke om sin populære utvandrerserie  i januar og at Marte Michelet som har skapt stor debatt med boka Hva visste hjemmefronten  kommer i mars. 

"Tore Skeie plukker glorien av helgenkongen" var en av overskriftene  da Hvitekrist ble utgitt til kritikerjubel i fjor. Hvitekrist   er første bok i en serie på fem om de norske middelalderkongene. Hør historiker Tore Skeie i samtale med Sølvbergets Åsmund Ådnøy på vårens siste litteraturkveld i april. 

NB! Vi anbefaler deg å kjøpe billetter til arrangementet i forkant slik at du er helt sikker på å få plass. Billetter er lagt ut for salg, og har du Aftenbladkort eller studentkort får du rabatt.

Mer om arrangementer og billettsalg:  

 

 

 
Google+