Hopp til hovedinnhold

Biblå + Museet = vinterferie med opplevelser

Sølvberget og Stavanger museum samarbeider om et godt tilbud i vinterferien hvor læring står sentralt

Med bibliotekskort kan du komme inn gratis på Stavanger museum i vinterferien. Sammen presenterer vi et vinterferieprogram hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

Med bibliotekskort kommer barn og deres familier gratis inn på museet i Muségaten 16, og på biblioteket kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer.  Biblioteket og museet er begge institusjoner hvor læring og kunnskap står sentralt i formidlingen. 

Et museumsbesøk kan begynne lenge før man besøker museet, ved at interessen for et tema vekkes gjennom litteratur som biblioteket stiller til disposisjon og formidler. Ved hjelp av stadig skiftende utstillinger i biblioteket, i tillegg til en svært aktiv formidling til førskole- og skolebarn kan inspirasjonen til et museumsbesøk bli vekket. Det samme gjelder også andre veien, at etter et besøk på museet kan behovet for å låne bøker om et bestemt tema forsterkes. 

Bibliotekskort = gratis museumsbillett 

Aktiviteter og opplevelser i vinterferien er gratis på Sølvberget* og Kvernevik fritidssenter. For å sikre deg plass, bestill gratisbilletter eller meld deg på i enkelt-arrangementer nedenfor.

Kvernevik fritidssenter: Det er kun Oppfinnershow med Erik Alfred Tesaker onsdag 27. februar som har påmelding. 

 * Unntak: Barnas cinematek lørdag 2. mars har billettsalg på Odeonkino.no. 

Hvis du ikke har bibliotekskort kan du få dette i skranken i 1. etasje på Sølvberget og/eller ved å laste ned appen Bibliofil og opprette digitalt lånekort. Husk å ta med legitimasjon hvis du er ny låner eller du har mistet kortet og må ha et nytt!

Tilbudet er støttet av Nasjonalbiblioteket

Program og aktiviteter vinterferien 2019: 

 

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+