Hopp til hovedinnhold

Vicereine

Vicereine

 Sjekk ut musikken vi liker

Vicereine Vicereine ble til i en tid med overvekt av tropical house og EDM. Bandmedlemmenes gjensidige glede for scandirock, disco og ørkenrockere fra USAs vestkyst førte omsider til at de skapte sin egen sjanger, Tropical Death. En sound som best kan beskrives ved hjelp av catchy melodier, kraftfulle trommer, fuzz’a gitarer og bass som får deg til å riste på rompa og headbange samtidig. Siden den gang har Vicereine høstet god omtale for å være et energisk og kick-ass liveband.

Her har de satt sammen en spilleliste med sine Rogaland favoritter og plusset på med noen østlendinger og utlendinger. Sjekk ut deres inspirasjon her:

 

 

 

September When - Bullet me Sikkert den feteste basslinjen som har kommet ut av Rogaland, trenger vi si noe mer? Nei.

Kvelertak - Undertro Undertro har mer trykk enn bunnen på Atlanterhavet. Skru på og bli blåst ned i et dyp av fete riff.

Kaizers Orchestra – 9 mm Vi i Vicereine er relativt svake for fete og enkle koringer, samt sanger som får det til å riste i røven. 9 mm klarer begge deler. Solgt.

Purified in Blood – Death Priest Tropical Death kommer ikke uten litt død, og da er det godt å hente litt inspirasjon fra den supermektige Death Priest fra Purified in Blood.

Hans Petter Hansen – Paloma Blanca Hvorfor spør du sikkert? Fordi vi kan.

Vicereine ble til i en tid med overvekt av tropical house og EDM. Bandmedlemmenes gjensidige glede for scandirock, disco og ørkenrockere fra USAs vestkyst førte omsider til at de skapte sin egen sjanger, Tropical Death. En sound som best kan beskrives ved hjelp av catchy melodier, kraftfulle trommer, fuzz’a gitarer og bass som får deg til å riste på rompa og headbange samtidig. Siden den gang har Vicereine høstet god omtale for å være et energisk og kick-ass liveband. Med en god dose fernet, glitter og rock ble debut EP’en spilt inn tidlig i 2017 sammen med produceren Ashley Stubbert i ABC Studio i Etne. Den første singelen ”After the Disco” kommer allerede 26. Mai! «Bandet var et av de lokale høydepunktene» - Musikkfest Stavanger 2016 «Vicereine. WOW, sier vi bare» - Fjellparkfestivalen 2016

Google+