Hopp til hovedinnhold

Topp-5 fra Siv Langøy

Låtskriver, vokalist, gitarist og produsent Siv Langøy sjarmerer de fleste med sine selvkomponerte, fengende og melodiøse låter. Her er platene hun helst lytter til.

Til tross for sin relativt korte fartstid som seriøst arbeidende artist, har Siv Langøy allerede en solid merittliste å skilte med.

I januar 2005 var hun iniativtaker til til Rogalands artistdugnad til støtte for flomofrene i sør-øst Asia. Singelen Nå e' det tid (S. Langøy) ble spilt inn på rekordtid og ble godt mottatt av både presse og publikum og havnet på VG Topp 20 etter bare 3 dager i butikkene. Langøy har fremført eget låtmatriale i Spania, Hellas, Canada, Nederland, Tyskland, Danmark, USA, Sverige og Norge. Hun har flere studioinnspillinger bak seg og hennes første plate, Runaway, ble gitt ut i Canada. Honninghånd kom i 2005 og samarbeidet med Svein Tang Wa fortsatte. Superhimmel ble hennes oppfølger i 2007 og har blitt spillt flittig på P1.

Til høsten 2008 , kommer Siv Langøy sin tredje plate på norsk som har fått tittelen Reisefølge. På denne platen har bla Ingvar Hovland skrevet tekst på tittellåten.

 

Steely Dan - Gaucho

Steely Dan: Gaucho

Denne platen er GULL!! Min første som jeg virkelig spillte i stykker. Harmoniene og rytmikken i denne sammensetningen av herligheter er rett og slett noe man må ha i hylla si!!!

 

 

September When - Mother I've been kissed

September When: Mother I've been kissed

Ingen kommer vel utenom denne plata med respekt for gode melodier og pop-musikk! Denne blir man ikke lei. Musikerne på plata "lever" så til de grader. Morten er og blir kanskje den beste poplåtskriveren i Norge-ever! Et Hyllemust!

 

Steve Morse Band- Stand Up

Steve Morse Band: Stand Up

Mitt første møte med Steve Morse og en åpenbaring fant sted! Denne utgivelsen er rett og slett spennende!!! Hør på sammensetning og lek mellom bassist og trommeslager,samt ufattelig gode melodilinjer.

 

 

Jan Garbarek-I took up the Runes

Jan Garbarek: I took up the Runes

Dette albumet skrev Jan Garbarek til molde Jazz.Uimotståelig!!! Alt er bare helt nydelig og vakkert! Må ha det,bare må ha det!

 

 

Jellyfish -Bellybutton

Jellyfish: Bellybutton

Gutta med melodier og harmonier! Det er noe jeg ikke kan motstå, akkurat det. Hurra for akkuart denne utgivelsen. Du kan ikke slippe taket på den.

Google+