Hopp til hovedinnhold

The Real Kids

The  Real Kids

Boston punk med gode melodier!

The Real Kids låter rått og tøft, men har samtidig en powerpopnerve med klapping og koring på de rette stedene.

Det er rock'n roll party på gang når John Felice roper ut "Well I was driving around Boston looking for a place just to shake my ass don't wanna hear no disco gotta hear something out of my past Do the boob"

Låtskriver og gitarist John Felice var som 15 åring med i legendariske the Modern Lovers. Inspirert av helter som Eddie Cochran, Rolling Stones, Little Richard og MC5, forlot han Jonathan Richman & Co. for å starte the Kids som snart fikk et rykte som et fabelaktig liveband. The Kids ble til the Real Kids og gikk i studio og lagde denne platen som skulle bli den første og siste med denne besetningen.

Det hele er et fyrverkeri av spilleglede, energi og gode låter. Kompisen Jeff"Monoman"Conolly fra DMZ og Lyres går bananas på tangentene til Frankie Fords "Roberta". De gjør heller ikke skam på Buddy Hollys "Rave on" og Eddie Cochrans "My way". Dette er musikk som hører hjemme i en bowlinghall med iskald drikke og volumknappen på 11. Det er vanskelig å plukke en låt fra platen men "All kindsa girls" er en favoritt som også har inspirert band som Rancid og Replacements.

Liker du the Undertones og Ramones er dette bandet midt i blinken for deg og ønsker du mer bør du sjekke ut DMZ som også kommer fra Boston.

 

Google+