Hopp til hovedinnhold

Spilleliste til bryllupet

Brudeparet begynner med brudevalsen så kaster resten av festen seg utpå.

Skal du gifte deg? Trenger du en spilleliste? Jeg har satt sammen en liste full av gamle slagere og nye låter. Denne spillelisten vil garantert få både gamle onkel Rolf og din hippe venninne fra Køben ut på dansegulvet. 

I mange år har jeg jobbet som DJ på forskjellige utesteder i Stavanger. Men mange oppdrag har også vært av privat karakter, som bryllup, 40-årsdager og firmafester. Jeg er ikke lenger aktiv som DJ, men lager gjerne en spilleliste.

Det å ha en viss kontroll på musikken i festlig lag kan være en fordel. Strømmetjenester gir oss en uendelig tilgang på musikk, og alle har en sang de bare mååå høre. Det finnes ikke noe mer irriterende enn når sangen stoppes når du er midt inni ditt kuleste dansemove, og skriker av full hals. Har du en DJ i bryllupet, kan han eller hun styre musikken. Har du en spilleliste, kan det være lurt at kun få personer har tilgang. 

Håper denne listen vil gjøre festen legendarisk! 

Mye skal forberedes før et bryllup. I 3. etasje på Sølvberget finner du inspirasjon til den store dagen. Vi har stort utvalg i musikk, noter og bøker om teamet. Lykke til!

 
Google+