Hopp til hovedinnhold

Musikalske skuespillere : Game of Thrones Edition

Musikalske skuespillere : Game of Thrones Edition

Mange i Game of Thrones-besetning har talenter som strekker seg utenfor skuespill. Flere av dem er faktisk godt etablerte innen musikkens verden. 

 

Iwan Rheon

Hvem skulle trodd at skuespilleren bak en av seriens mest skremmende karakterer, Ramsay Bolton, skulle ha en så behagelig side? Iwan Rheon har flere singler og et studioalbum bak seg. En artig ting er at han spilte Mötley Crue-gitarist Mick Mars i Netflix-filmen «The Dirt"

ramsay

 

 

Jacob Anderson

Ubesudlede Greyworm er en av Game of Thrones' mer stoiske karakterer. Under artistnavnet Railegh Ritchie (inspirert fra filmen The Royal Tenenbaums), får Anderson derimot mer boltreplass til å vise frem sine følsomme sider. Om ikke kontrasten blir for stor, er det absolutt verdt å sjekke ut.

grey

 

 

Peter Dinklage

Tyrion var en karakter som i alle fall i starten gikk sine egne veier, men rockernatur hadde han kanskje ikke helt. Peter Dinklage på sin side var ikke redd for å slippe rebellen løs i bandet Whizzy. Det har dukket opp opptak på YouTube, som skal være av bandet (om de er ekte, kan opp til debatt). Bilder kan du i alle fall finne her. Som flere av de andre i besteningen, deltok han i «Game of Thrones: The Musical», hvor de samarbeidet med Coldplay. PS: sangklippet inneholder mange spoilers om du ikke har sett gjennom de fleste sesongene.

game_of_thrones_season_8_photos_05.0

 

 

Kristian Nairn

Det viser seg at Hodor har flere oppgaver her i livet. Både som DJ og gitarist.

download

 

 

Carice van Houten

Den mystiske Røde Damen har mer enn ildens makt på sin side.

Melisandre-Carice_van_Houten

 

 

Jerome Flynn

Doo-woop er nok ikke noe man forbinder med en slu rev som Bronn. Uansett, Flynn hadde en aldri så liten karriere i duoen Robson & Jerome.

Screen-Shot-2019-04-22-at-4.05.10-PM

 

 

Rory McCann

The Hound kan faktisk bjeffe fra seg noen toner av den uaggressive sorten. Han spiller også flere strengeinstrumenter og piano.

intro-1550632823

 

 

Jonathan Pryce

Pryce er også en mektig spurv når det kommer til Broadway-musikaler.

Blood_of_My_Blood_16

 

 

Michiel Huisman

Kanskje Daario skulle ha sunget en serenade for Daenerys i forsøket om å kapre hennes hjerte? Muligens en litt rocka variant.

220px-Michiel_Huisman_as_Daario_Naharis

 

 

Natalia Tena

Osha the Wildling got rhythm! Tena, også kjent fra Harry Potter-universet, gjør det relativt bra innen musikken som trekkspiller og sanger i gruppen Molotov Jukebox.

Osha-S3

 

 

Wilko Johnson

Mange roer det ned med alderen. Kanskje det å være skarpretter er mer bekvemt enn å være pubrocker.

maxresdefault

 

 

Thomas Brodie-Sangster

Brodie-Sangster er en familekjær gutt, akkurat som sin karakter Jojen. Han spiller bass i bandet Winnet, hvor moren synger. Han lærte ellers å spille trommer under innspillingen av Love Actually.

446f1d8f-dca1-4d6c-81cb-9899daa49baa

 

 

Til slutt må man selvfølgelig ikke glemme dragenes mor, Emilia Clarke, som jeg tok for meg i en annen artikkel.

da

 

Jeg må også gi et vink til Daniel Portman (Podrick) som fikk muligheten til å vise frem sangstemmen i serien (ingen stor spoiler)

podrick

Ps Kit Harrington bidro også til musikalen, på sin egen måte. Aldri har Jon Snow vært kulere.

 

 

 

Google+