Hopp til hovedinnhold

Hanne Sørvaags musikalske koffert

Hanne Sørvaags musikalske koffert

Hanne Sørvaag fylte sin sommerkoffert med country, soul og pop. Sjekk hvilke ti plater hun anbefaler.

Tidlig om sommeren 2013 sørget de ansatte på Musikk- og filmbiblioteket for å gjøre feriemånedene best mulig på musikkfronten for mange av lånerne. Avdelingen gikk til innkjøp av små, søte og røde kofferter, og en lang rekke kjentfolk fra kulturlivet i byen sa ja til å fylle hver sin koffert med godsaker.

Kulturkjendiser

Kultursjef Rolf Norås, Tønes, Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars, Tore Pang, DJ Sibba på Cementen, Simon Harmer fra Gnu, Kapittel-sjef Espen Røsbak, Musikkfest-sjef Daniel Engen, musikkblogger Lars Magnus, Kvelertak, Karin Venaas fra SSO, fotballhelten Egil Østenstad, RA-redaktør Bjørn Sæbø, Folkens Jesper Brodersen, Elise Vatsvaag, Kjetil Brandsdal, STAR-sjef Marta Lyse, Randi Tytingvåg og mange flere fylte opp kofferter med ti anbefalte plater, og koffertene ble revet ut av hyllene nesten raskere enn de ansatte greide å fylle dem opp.

kofferter

 

Hemmelig

Innholdet i koffertene var hemmelig for alle andre enn de som lånte dem med seg. Nå er imidlertid tiden inne for å røpe hvilke ti plater de enkelte hadde plukket ut. Først ut er låtskriver og artist Hanne Sørvaag.  

Det er ingen hemmelighet at Sørvaag har en stor forkjærlighet for country. Det er også lett og se i hennes 10 utvalgte plater. Men her er også noe popmusikk og en soulklassiker.

Hanne Sørvaags ti utvalgte:

1. Beach Boys: "Pure gold"
2. Garth Brooks: "No fences"
3. Bee Gees: "The very best of the Bee Gees"
4. F.R. David: "Songbook"
5. Unni Wilhelmsen: "Definitely me"

 

6. Sheryl Crow: "The globe sessions"

 

7. Supremes: "The best of Diana ross & the Supremes"
8. Bryan Adams: "So far so good"
9. Dolly Parton: "Jolene"

 

10. Alison Krauss: "Two highways"

 
Google+