Hopp til hovedinnhold

Halloween - spilleliste med elektronisk musikk og horrorcore.

Halloween - spilleliste med elektronisk musikk og horrorcore.

Det er svært interessant for meg å utforske skrekk innen ulike former. Denne gangen innen noen musikksjangre man ikke er så befaren i.

I utgangspunktet hadde jeg tenkt å gå den komfortable ruten ved å lage en rock/psychobilly-basert liste . Men så at godeste Olav Nilsen allerede hadde laget en solid Halloween-spilleliste hvor dette er bra dekket.

Jeg har kanskje ikke de beste musikkunnskapene, men interessen er der i høyeste grad. Den første tanken var å satse på ekstremmetallen. Men der er jeg ikke helt ukjent, og helt ærlig så kunne det blitt litt «kjedelig» (listen , ikke nødvendigvis musikken i seg selv). Ergo kom tankene innom elektronisk musikk. Kjente jo litt til artister som Cluster Buster, Carpenter Brut og Pertubator, samt ikke minst all filmmusikken. Så kom man også på hip hop undersjangeren horrorcore, som har blitt et aldri så lite kultfenomen. Så her er mitt ringe eksperiment .

Av horrorcore kan man finne cder av Necro, eller har vi soundtracket til mange kjente og ukjente skrekkfilmer på musikkbiblioteket. 

Som en svært filminteressert person, har man også laget diverse sjangerartikler når det kommer til dette også, om du vil ha noe å glo på utover høsten: her , her , her  og her 

Biblioteket har også bra grøsserbøker å by på . Leser svært lite selv , så ikke særlig kompetent til å anbefale noe her. Men mine kollegaer har noen anbefale for de yngre her.

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+