Hopp til hovedinnhold

En låtskrivers valg

Hanne Sørvåg er for tiden aktuell med to melodier i de norske Grand Prix delfinalene. Her deler hun sine egne lyttetips med våre brukere.

I 2006 nådde hennes låt My destiny 2. plass på Bilboards, fremført av den amerikanske Idoldeltakeren Kathrine McPhee. I 2007 husker vi henne som låtskriver av den tyske deltakermelodien Disappear i den internasjonale Grand Prix finalen. Nå er hun igjen klar med to bidrag til de norske Grand Prix delfinalene.

Her er hennes heteste lyttetips:

 

Sheryl Crow: Wildflower

Sheryl Crow: Wildflower

Jeg syns alle Sheryl's plate er fantastiske på sin måte, men av de nyeste har denne en veldig fin stemning, nydelige melodier og hennes beste tekster noensinne.

 

 

John Mayer: Heavier Things

John Mayer: Heavier Things

Han er alltid soundtrack til mine LA-turer, helt topp å kjøre rundt på highway1 til John Mayer. Til denne plata brukte jeg også endeløse timer på å prøve å organisere loftet til Mamma, og med hans deilige stemme,spennende akkordmønster og finslipte lyrikk fløy tiden avsted.

 

 

Ark: In Lust We Trust

The Ark: In Lust We Trust

Fabelaktige melodier og sånn utrolig identitet i Ola Salos stemme sammen med fantastiske strykearrangement og spesielle tekster gjør dette til en plate jeg aldri blir lei.

 

 

Erik Bye: Høvdingen

Erik Bye: Høvdingen

Ingenting er mer rørende enn "Vår Herres klinkekule",som jeg bruker som trøst når jeg syns at det går over styr her i verden, da tenker jeg at Vår Herre har mistet sin lille klode og håper at "han leter mer i morgen.." Noe av det siste Erik Bye gjorde en liten skatt som heter "Drøm" her er en filionsolo som er så nydelig, og hans stemme der man hører at han er gammel er så rørende og en tekst som jeg syns er det fineste han gjorde.

 

Sarah McLachlan: Afterglow

Sarah McLachlan: Afterglow

Jeg hørte singelen "Falling" på radioen,før man så fint kunne sjekke på nettet hva de spiller, så jeg ringte til P4 og var helt besatt på å få vite hvem det var. Kjøpte sporenstreks plata og syns alle sangene er steinfine, og "Falling" har en av de fineste refrengmelodier jeg vet om.

Google+