Hopp til hovedinnhold

Death metal liste fra en "dummie"

Jim Carrey med Cannibal Corpse

Da jeg var yngre, var det metallen som gjaldt. Så, her kommer en liste med death metal.

 

Smaken på musikk har som det meste mildnet med årene. Nå er for tiden hører man oftere på "gammel gubberock" enn hylende gitarer. Men , før kunne det gå hardt for seg.

I 13 årsalderen var jo Metallica fantastisk, og i rett humør kan man fremdeles sette på "Master of Puppets" . Litt etter hvert frisket man på med tyngre skyts som Slayer og så noe av den mer melodiøse death metalen fra Gøteborg. En gang i tiden, da radio fremdeles var i siget, gikk det et program som het "Ambolt". En natt jeg lå fundert å koste meg under en sending, kjørte de i gang med Nile. Jeg ble igrunnen litt bekymret, og lurte på hvordan slike lyder kunne komme fra et menneske. 

Begynte etter litt å sjekke ut den mer ekstreme siden av musikken. Black metal var vel og bra , men ble aldri helt dratt over. Dødsmetallen bet seg mer fast. Er ikke for en "harding" å regne, kan vel sammenlignes med Ace Ventura på Cannibal Corpse konsert.

Har her laget en liste over den "grimmere" death metalen jeg hørte på. Om mulig, tar jeg foor meg diverse undersjangere ved en annen anledning . Finnes noe "senere" Carcass og Death her, men det burde være lov. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google+