Hopp til hovedinnhold

DJ Lottes favorittsanger fra 2019

Nick Cave Ghosteen

Det kommer mye bra musikk, og det kommer enorme mengder. Her er en liste over det jeg har hørt mest på i 2019.

Forleden dag fikk jeg musikkåret mitt presentert av Spotify. Jeg får ikke algoritmene til å stemme, og valgte derfor selv å oppsummere mine favorittsanger gjennom 2019.

Det er kjekt med lister som oppsummerer året. Når en hører gjennom, kommer minnene strømmende. Det har vært mange timer i bil, frem og tilbake til hytten på Hommersåk som er under oppussing, innom Obs Bygg på veien. Mye reising med jobb og bilferie i Italia. Felleskontor med et lydvolum som krever at en kryper inn i headsettet med deilig musikk på ørene.

Mye av den nye musikken jeg har oppdaget i 2019 har jeg hørt første gang på BBC Radio 6 Music, et godt tips til de av dere som synes det er vanskelig å følge med. Har også en sønn og mann og gode kolleger som introduserer meg for ny musikk.

 

Musikkfilm

Netflix har også produsert to musikkfilmer i år som jeg vil anbefale:

anima-poster

Anima er en musikk-kortfilm regissert av Paul Thomas Anderson. Thom Yorke fra Radiohead har produsert musikken og spiller også i filmen. Magisk liten film med nydelig dans, musikk og senografi. 

 

sturgill-simpson-presents-sound-and-fury.164892

Sturgill Simpson presents Sound & Fury, er en animefilm, eller en lang musikkvideo av hele albumet. Nydelig animasjon og musikk. Kjekt at Netflix også lager filmer som dette.

Google+