Hopp til hovedinnhold

Lee Clayton - Border Affair / 1978

En fantastisk plate fra begynnelse til slutt. Sangene er små perler av noen historier fra et levd liv med en sårhet og inderlighet som du ikke kan unngå å bli berørt av.

Matthew Sweet - Girlfriend / Zoo 1991

Matthew Sweet fra Nebraska er nyskilt, nyforelsket, blakk og uten platekontrakt, han har mistet sine gitarer og platesamling.

The Real Kids – The Real Kids / 1978 (Red Star)

Boston punk med gode melodier!Det er rått og tøft, men har samtidig en powerpopnerve med klapping og koring på de rette stedene.

Jimmy Webb - El Mirage / Atlantic 1977

Klassisk låtskriverkunst.Har du sansen for Elton John, Randy Newman og Burt Bacharach er "El Mirage" midt i blinken for deg, ønsker du enda mer tar du også med deg samlingsplaten "Archive".

Sam Cooke - Night beat / RCA 1963

Tragedien Sam Cooke: Mr. Soul, sangerenes sanger.

George Jones - The Grand Tour / 1974

Syttitallets beste countryplate! En fantastisk plate for fraskilte trailersjåfører men også for deg som tør ta steget fra alternativ countryrock til hjertet av countrymusikken.

Roky Erickson & the Aliens – The Evil One

Platen som ville fått Charlie Manson til å gjøre i buksene.Det er ikke en satandyrkende svartmetallgutt men en skrudd legende som spiller skikkelig rock'n roll. "Click Your Fingers Applauding the Play"

The Flamin Groovies - Teenage Head / Kama Sutra 1971

For deg som har Sticky Fingers og Exile On Main Street som favoritt plater.Teenage Head er et Killer album av dimensjoner. Rett og slett en av de aller beste rocke platene noensinne.

NRBQ - Scraps (Kama Sutra) 1972

NRBQ er et unikt band som har alt. Liker du country, rockabilly, blues, frijazz, R&B eller Pop? Med dette bandet kan du få alt på samme album.

Bobby Charles - Bobby Charles / Bearsville -72

Dette er ekte varer! Denne platen har mang en gang blitt motgiften som har reddet troen min på musikk etter en overdose av hypa britiske tenåringer.

The Pretty Things – The Pretty Things

Styggeste gutta I klassen. Om du liker jungelrytmer, tidlig Stones, Bo Diddley, R&B og skitten garagerock er dette noe for deg.

Emmett Miller - The Minstrel man from Georgia

  Det jodlende spøkelset fra Macon, Georgia.

Hound Dog Taylor and the Houserockers

Bluesens Ramone!  En av de råeste slidegitarplatene noensinne ble laget i 1971.

Louie & the Lovers' - Rise / Epic 1970

Chicano-rock av ypperste merke

Emitt Rhodes / ABC/Dunhill 1970

Dette er en forbigått klassiker!Platen som er like bra, om ikke bedre enn Sir Pauls solo album.

Google+