Hopp til hovedinnhold

Nettkonserter- en oversikt

Norge har vært i korona lock-down siden fredag 13. mars og vi er nå inne i vår tredje uke med hjemmeskole og hjemmekontor. Det er enda usikkert når hverdagen og festen er tilbake som normalt. Hvor lenge må vi vente før vi igjen kan stå tett i tett og oppleve magiske musikkøyeblikk sammen? Her er noen tips om hvor du kan finne konserter på nett. 

ROCK PROGRESSIVO ITALIANO

 Du trodde kanskje ikke biblioteket skulle ha en samling med progressiv rock fra Italia?

Bøkene om Kosmische Musik (Krautrock)

 "Mama Düül und ihre Sauerkrautband spielt auf"

Bøkene om progressiv rock

Jeg danser ikke, jeg sitter ned og lytter. 

Tåpelige sanger

Er jeg nedfor, har jeg det med å ty til dum, dum humor. Enten om det skulle være film, eller musikk. Så her er noen sanger med passende tema. 

Lyden av Hellas

Er du nysgjerrig på musikken fra Hellas ?

Lyden av Tunisia

Dykk ned i den spennende musikken fra Tunisia

Minikonserter på YouTube

Det finnes en rekke kanaler på YouTube som produserer minikonserter for oss som sitter hjemme og ønsker en konsertopplevelse.Her er en liste på kanaler du bør sjekke ut.

Lær deg å spille et instrument

Nå i disse dager er det mange som plutselig har mer fritid enn før. Mange av oss har ett eller flere instrumenter hjemme, og dette er en gyllen mulighet til å bli mer kjent med dem! Her har jeg noen generelle tips til de som vil benytte seg av tiden til å spille litt

"Alle sanger handler om deg": Sondre Lerches selvbiografi og lyskaster i Spotify-jungelen

Du synes også det er litt slitsomt å vite hvor du skal finne ny musikk, ja? Eller bra gammel musikk som ikke er ihjelspilt? Les Sondre Lerches essaysamling.

Stoner Rock

Stoner rock, stoner doom, desert rock, eller hva det enn måtte kalles, er en sjanger man fikk stor sans for i slutten av tenårene /begynnelsen av tyveårene. 

Dark Cabaret

Her får du en spilleliste og en kort intro til sjangeren dark cabaret. 

DJ Lottes favorittsanger fra 2019

Det kommer mye bra musikk, og det kommer enorme mengder. Her er en liste over det jeg har hørt mest på i 2019.

Det beste jeg hørte i 2019

Skulle gjerne ha utforsket flere genre og hørt enda flere plater, men her er mange fine plater, uten innbyrdes rangering.

A farewell to kings?

Det kanadiske bandet Rush er et av de mest utskjelte og mislikte bandene i musikkhistorien. Samtidig som de gjennom førti år har hatt en enorm fanskare som har fulgt dem i tykt og tynt. 

Disney-sanger: Bad Guy Edition

Det er kanskje dags å vise frem en litt lysere side av meg selv. Ingenting sier det mer enn Disney-sanger, men jeg strekker det da ikke lenger enn skurkesiden.

Google+