Hopp til hovedinnhold

Tim O'Brien - Two journeys

En god whisky, fyr i peisen og denne platen, så er en mørk vinterkveld reddet

The Derailers – Jackpot (Watermelon) 1996

Howdy, folks! Til alle dere tilhengere av genuin honky tonk country gjør dere klare for litt ”rump-thumpin’, shindiggin’, hullaballooin’ hoe-down”

The Louvin Brothers "Satan Is Real" 1960 Capitol

Satan lever: Dette er en sterk og vakker plate, som vil få den mest hardhudede til å tenke på dommedag.

Rubinoos - Rubinoos / Beserkley 1977

Dette er en sommerplate for deg som liker popmusikk med gode melodier og rock'n roll i bunnen. Rubinoos har en ungdommelig sjarm som har tålt tidens tann på samme måte som Beach Boys og Beatles.

Johnny Paycheck - The real Mr. heartache

Som marinegast forsøker han å slå i hjel en offiser. Sympatisk? Nei, men Johnny Paycheck laget utrolig musikk.

The Schramms - Walk to Delphi / OKra Records 1989

En undervurdert liten juvel for deg som liker R.E.M.

Lee Clayton - Border Affair / 1978

En fantastisk plate fra begynnelse til slutt. Sangene er små perler av noen historier fra et levd liv med en sårhet og inderlighet som du ikke kan unngå å bli berørt av.

Matthew Sweet - Girlfriend / Zoo 1991

Matthew Sweet fra Nebraska er nyskilt, nyforelsket, blakk og uten platekontrakt, han har mistet sine gitarer og platesamling.

The Real Kids – The Real Kids / 1978 (Red Star)

Boston punk med gode melodier!Det er rått og tøft, men har samtidig en powerpopnerve med klapping og koring på de rette stedene.

Jimmy Webb - El Mirage / Atlantic 1977

Klassisk låtskriverkunst.Har du sansen for Elton John, Randy Newman og Burt Bacharach er "El Mirage" midt i blinken for deg, ønsker du enda mer tar du også med deg samlingsplaten "Archive".

Sam Cooke - Night beat / RCA 1963

Tragedien Sam Cooke: Mr. Soul, sangerenes sanger.

George Jones - The Grand Tour / 1974

Syttitallets beste countryplate! En fantastisk plate for fraskilte trailersjåfører men også for deg som tør ta steget fra alternativ countryrock til hjertet av countrymusikken.

Roky Erickson & the Aliens – The Evil One

Platen som ville fått Charlie Manson til å gjøre i buksene.Det er ikke en satandyrkende svartmetallgutt men en skrudd legende som spiller skikkelig rock'n roll. "Click Your Fingers Applauding the Play"

The Flamin Groovies - Teenage Head / Kama Sutra 1971

For deg som har Sticky Fingers og Exile On Main Street som favoritt plater.Teenage Head er et Killer album av dimensjoner. Rett og slett en av de aller beste rocke platene noensinne.

NRBQ - Scraps (Kama Sutra) 1972

NRBQ er et unikt band som har alt. Liker du country, rockabilly, blues, frijazz, R&B eller Pop? Med dette bandet kan du få alt på samme album.

Bobby Charles - Bobby Charles / Bearsville -72

Dette er ekte varer! Denne platen har mang en gang blitt motgiften som har reddet troen min på musikk etter en overdose av hypa britiske tenåringer.

Google+