Hopp til hovedinnhold

Reisetips om Roma

Reisetips om Roma

Torsdag 3. april klokken 18.00 presenterer Anders Hornslien sin ferske reiseguide om Roma i Sølvbergets 1. etasje.  

Roma er en av nordmenns favorittbyer når vi får velge fritt blant alle storbyene i verden. I boken "Roma - 100 unike opplevelser" guider forfatter Anders Hornslien leseren effektivt og sikkert gjennom Romas mylder av gater, severdigheter og opplevelser – i byen med skjulte skatter og lokale overraskelser rundt ethvert hjørne. Som fastboende, og etter flere år som reiseguide og turplanlegger i Italia, kjenner Hornslien hver minste krok av byen – og deler her sine tips og hemmeligheter.

Bidragsytere 

Hornslien har bodd i Roma i 10 år. I tillegg til Hornsliens egne favoritter byr boka på personlige anbefalinger fra blant andre Simen Ekern, Hilde Østby, Thomas Thiis-Evensen, Turid Birkeland, Tom Egeland og Brita Møystad Engseth. I samarbeid med Kagge forlag inviterer Sølvberget til et møte med Hornslien, i samtale med Håvard Kleppa.

Interessert i flere bøker om Roma? Sjekk denne artikkelen med lesetips om byen.  

Praktisk informasjon: 

Sted: Møteplassen i Sølvbergets 1. etasje
Tid: Torsdag 3. april klokken 18.00
Pris: Gratis 

Flere reisetips?

Er du interessert i flere gode bøker om spennende reisemål anbefaler vi våre bibliotekarers omfattende guide til gode reisehåndbøker. Et stort utvalg reiselitteratur finnes også i Faktabiblioteket i 3. etasje og i 1. etasje.  

Google+