Hopp til hovedinnhold

Påskekrim på SMS

Påskekrim på SMS

Hva hvis du plutselig fikk en SMS fra morderen i årets påskekrim? Årets påskeanbefaling fra Sølvberget er SMS-grøsseren I morgen skal du dø.

Som første bibliotek i Norge har Sølvberget siden november i fjor tilbudt utlån av SMS-litteratur. Dette er interaktive noveller, dikt og grøssere spesialskrevet for mobilformatet, som sendes ut som tekstmeldinger til din telefon.

For at flere skal få teste tilbudet, åpner vi påsken for at alle (også de uten lånekort på Stavanger bibliotek) kan bestille SMS-thrilleren I morgen skal du dø. Novellen er skrevet av den prisbelønte danske krimforfatteren Steen Langstrup, og er så skummel at enkelte lesere i Danmark ringte politiet da den første SMSen kom! Dette er med andre ord ikke noe for lettskremte lesere. Er du derimot en av dem som liker at det går kaldt nedover ryggen, kan vi trygt anbefale denne novellen som årets påskekrim.

Vi lover at det blir en annerledes leseopplevelse! SMS-novellen låner du gratis fra Stavanger bibliotek hele påsken.

Forlagets omtale:

Stalkeren har skygget Emma lenge. Skjebnen har ført dem sammen, tenker han. Hun er ikke den første. De andre gikk også til politiet, de toskene. De er alle døde i dag. Han har vært i hjemmet hennes, tatt på henne, luktet på håret hennes. I morgen skal hun dø.

Slik gjør du: Send SP DØ til 2130.

Les mer om SMS-noveller

Les om tilbudet i Dagsavisen/Rogalands Avis 

Naa-kan-du-laane-SMS-noveller-paa-biblioteket_articlemain

Google+