Hopp til hovedinnhold

Morsomme myldrebøker

Morsomme myldrebøker

Liker du lete- og finnebøker? Liker du bilder som vrimler av detaljer, der du skal lete etter personer, dyr eller ting? Da er dette bøkene for deg. 

 

Sett deg godt til rette i godstolen og start letingen!

åme

Åmes let og finn i Travelby av Richard Scarry

Åme er høyt og lavt og overalt hele tiden. Kan du hjelpe Åme med å lete etter alle tingene i denne travle myldreboken? Boken er fartsfylt, spennende, innholdsrik og full av kjente figurer.

 

 

hvor er wookien

Star Wars Hvor er Wookien? og Hvor er Wookien 2 av Katrina Pallant

Chewbacca er tilbake og herjer fritt i galaksen. Denne gangen har han tatt med seg flere wookiee-venner. Finn den hårete helten og mange av dine yndlingsfigurer på letingsferden, og opplev det ene eventyret etter det andre på helt nye steder fra Star Wars: The Force Awakens og Rogue One!

 

 

Ordbok

Verdens største ordbok for oppdagere og eventyrlystne av Tom Schamp

Bli med på en reise i fantasiens verden, hvor du samtidig lærer hva dyr, kjøretøy, planter og alle slags ting og tang mellom himmel og jord heter – på både norsk og engelsk. Denne unike bildeordboken tar deg med på oppdagelsesferd blant elefanter, biler og iskrem. Utforsk flyplassen eller byggeplassen, ta et dypdykk i havet eller gå på fotballkamp.

 

norske byer

Norske byer fra A til Å

15 av Norges beste illustratører tar deg med til Norges Byer fra Arendal til Ålesund. Her illustratør har sin egen strek og sin egen unike tolkning av sin by. Bli med til Stavanger hvor Anette Moi beskriver vår egen fargerike by.

Myldreboken er illustrert av Ole Fredrik Hvidsten, Åshild Kanstad Johnsen, Bjørn Rune Lie, Magnus Lunde Engen, Haakon Lie, Cecilie Maurud Barstad, Ingunn Dybendal, Janne Christensen, Sandra Blikås, Kristoffer Kjølberg, Endre Skandfer, Anette Moi, Tora Marie Norberg, Robin & Rudi Gundersen og Kristina Farstad Bjerkek.

 

Mamoko_forside_highres

Velkommen til Mamoko av Aleksandra Mizielinska og Daniel Mizielinski

Dette er er ordløs myldrebok hvor du selv blir historiefortelleren. Her kan du følge et stort antall karakterer, og bare fantasien setter grenser for hvordan fortellingene vil utarte seg.

 

 

 

hallo skogen

Hallo-bøkene av Anna Fiske

I bøkene Hallo jorda!, Hallo byen!Hallo planeten!, Hallo der nede!, Hallo havet! og nå sist Hallo skogen! tar Anna Fiske oss med på oppdagelsesferd gjennom ulike landskap. Her kan du følge med på hva som skjer med ulike karakterer, og på hvordan omgivelsene forandrer seg fra time til time.

 

 

 

hvor er willy

Hvor er Willy?

Har du sett Willy, gutten med topplue og rødstripete genser? I bøkene Hvor er Willy?Hvor er Willy nå?Hvor er Willy? I FantasilandHvor er Willy? I HollywoodHvor er Willy? På nye oppdragHvor er Willy? Den fantastiske reisen og Hvor er Willy? Den store bildejakten er Willy på reise gjennom historien, og din oppgave blir å finne ham igjen i alt mylderet.

 

 

En er ikke to

En i flokken, To kule katter og En er ikke to av Britta Teckentrup

Fine og fargerike bildebøker med morsomme lete-og-finne-vers, som gir leseren i oppgave å finne dyr og ting som skiller seg ut, eller to og to som er helt like. 

 

 

 

døgn-vrimleboka

Døgn-vrimleboka av Britte Teckentrup

Bli med Familien Hoppedal på tur i havnen. Her skjer det mye i løpet av ett døgn! Fiskebåter reiser ut og inn, og store skip passerer. Kan du se hva Helge Hund har på kroken? Eller hvem som har mest lyst på fisken til Fiona og Finn Fiskå?

 

 

 

VisBildeServlet

Jeg finner-bøkene av Jean Marzollo

Jeg finner skattejakten, Jeg finner fantasi og Jeg finner mysterier er store fotobøker med detaljerte bilder. Til hvert bilde er det rimgåter med lete-og-finn-oppgaver for store og små. Noen oppgaver er lette, andre er vanskelige. Kan du finne alle?'

 

 

 

hvor er surikaten

Hvor er surikaten? av Paul Moran

Bli med verdens kuleste gjeng surikater på et fantastisk eventyr jorda rundt. Du finner dem i vrimmelen i Paris og ved pyramidene. De kjappe surikatene er ikke lett å få øye på blant alle menneskene. Men om du ser godt etter, finner du ti av dem på hver eneste tegning.

 

 

finn mimmi

Finn Mimi-bøkene av Katherine Lodge

Bli med i jakten på Mimi! Finn Mimi hjemme og Finn Mimmi på ferie er fine pekebøker for de minste, der leserens oppgave er å finne Mimi på bildene.

 

 

baronens svineri

Baronens svineri og Uret i jordas indre av Søren Tomas

Storskurken Baron von Myller finner stadig nye måter å tjene penger på. De fire barna i Barnebanden får i oppdrag å fange den gale baronen, som raskt flytter seg rundt.  Til hvert oppslag følger det oppgaver som leseren må hjelpe barna i Barnebanden med å løse.

 

Gården

Byen, Dyreparken, Gården og Verdensrommet av Alexandra Koken

Flotte myldrebøker for lek og læring. Her får du faktaopplysninger om byen, dyreparken, gården og verdensrommet, store og små objekter som skal finnes og morsomme spørsmål som må besvares. 

 

 

den grønne døren

Den gule døren og Den grønne døren av Mona Fossdal

Hva skjuler seg bak den gule og den grønne døren? I disse eventyrlige lete- og pekebøkene myldrer det av alver, feer, hekser, troll og havfruer. Kan du hjelpe dem med å finne alle de dyrebare skattene de har mistet? 

 

 

kubbes_album_om_alt-johnsen_ashild_kanstad

Kubbes album om alt av Åshild Kanstad Johnsen

Kubbe samler på så mye fint, og nå har han bestemt seg for å lage et album om ALT. Vi får se på de fineste konglene han har funnet, de rareste trærne han har sett og de beste tingene man kan tenke på når man skal sove. En spennende bildebok å gå på myldrejakt i!

 

 

 

Borte vekk

Borte vekk i Verdensrommet og Borte vekk i byen av Flu Hertberg

Noen sommerferier er ikke som andre. Bli med på en intergalaktisk reise med Arthur og resten av familien, som suser ut i verdensrommet med romskipet Stjernegris. Hvilken planet blir din favorittplanet? Umulius? Cowboybeltet? Mekanikus Fix?
Der Borte vekk i byen (2011) var myldreboka for barn med beina på bakken, tar Borte vekk i verdensrommet helt av – enda kulere, enda mer speisa, kort sagt: enda mer Flu Hartberg.

 

 

9788202403935

Myldreordboken av Stefanie Scharnberg

Ha masse moro samtidig som du lærer mange nye ord! Bli med Maja og hennes familie og venner gjennom en hel dag. Flotte kikkehull, morsomme leteoppdrag og flere ordoppgaver gir fin variasjon. Lær språk og ha det gøy samtidig!

Google+