Hopp til hovedinnhold

Mettes siste leste bøker

Mettes siste leste bøker

Hver fredag klokka ni samles vi som jobber i kultur og fakta for en bokprat. Vi setter oss i sofaene i kulturavdelingen, og hver uke er det en eller to i avdelingen som forteller om de bøkene en sist har lest. Her er det jeg fortalte om i uke 44.

De 4 beste:

pusling

21juli

PUSLING!!! av Christian Valeur - skikkelig tøff bok om en kar som leter etter sinnet sitt. Bør leses av alle som liker puslespill.

Feilvare av Sarah Kuttner - en bok om ei jente som har depresjon og angst, men boka er ikke trist, for her blir man virkelig glad i hovedpersonen. Hun jobber seg ut av problemene med en nydelig sjarme.

Svik av Trude Teige - velskrevet krim som drar inn hemmeligheter fra krigen. Årets beste krim!?

21 juli av Kristoffer Berg - en av de fineste bøkene om 22. juli. I denne boka får vi en vakker kjærlighetshistorie mellom Kristoffer og Guro. Guro mister livet 22. juli, men Kristoffer lar oss få bli kjent med ei inspirerende jente.

 

Og de 4 verste ... :

anropfraenengel

Anrop fra en engel av G.G. Musso - et utrolig spennende plott, to personer som forveklser mobiltelefoner på en flyplass og nøster sine liv sammen. Men et elendig språk som tok vekk mye av lesegleden.

Ildfuglen av Hedda H. Robertsen - erotisk roman med to fortapte jenter som virkelig ikke har det godt i livet. 

Grim av Lene Solhaug - en litt forvirrende krim som kanskje ble gitt ut litt for tidlig.

Evig søndag av Linnea Myhre - Linnea viser oss et tøft liv som består mye av alenetid og psykiatertid. Boka mangler kanskje det store spenningsmomentet.

 

Følg meg på Twitter: @baguettis

Google+