Hopp til hovedinnhold

Hele Rogaland leser Oda Malmin

Oda Malmins debutroman «Steinauge» fra 2018 er årets bok i prosjektet Hele Rogaland leser.

Oda Malmins debutroman Steinauge fra 2018 er årets bok i prosjektet Hele Rogaland leser. Lørdag 18. september starter utdelingen av 30 000 gratiseksemplarer ved fylkets bibliotek.
 

Oda Malmin er fra Stavanger, men bor i Oslo. Hun vant i 2018 Aschehougs debutantstipend for romanen Steinauge. Boken ble også nominert til Tarjei Vesaas´ debutantpris 2018 og den har mottatt flotte kritikker. Tidligere i år ga Malmin ut sin andre roman Skinliv.

I 2021 skal Hele Rogaland leser løfte en ny forfatterstemme fra fylket vårt. Dette er en forfatter som bare de færreste har rukket å gjøre seg kjent med, men som mange kan ha glede av å lese. Boken deles ut i folkebibliotekene fra lørdag 18. september og det blir en forfatterturné i hele fylket. 

– Det er veldig stas at Steinauge er valgt ut som årets bok i Hele Rogaland leser. Det gjør meg veldig stolt og veldig glad og jeg gleder meg masse til å reise rundt til bibliotekene i høst for å snakke om boken, sier forfatter Oda Malmin.

Hent et gratiseksemplar av Steinauge på Sølvberget eller på bibliotekene våre på Finnøy, Rennesøy og Madla fra og med lørdag 18. september kl. 12.00.

Les mer om boka og prosjektet Hele Rogaland leser. 

 

 

Google+