Hopp til hovedinnhold

Gulliksen og Gran: Når kjærligheten tar slutt

Gulliksen og Gran: Når kjærligheten tar slutt

3. mars er det duket for et spennende møte mellom Sissel Gran og Geir Gulliksen her på Sølvberget. Billettsalget har startet. 

Linn Ullmann, Liv Køltzow, Øyvind Rimbereid og Johan Harstad er allerede klare for Stavanger våren 2016. På tampen av 2015 kan vi nå glede oss over enda et storfint besøk: Geir Gulliksen, forfatter av fjorårets kritikerfavoritt Historien om et ekteskap møter samlivsterapeut Sissel Gran, snart aktuell med boken Det er slutt, til samtale om en av livets store kriser.  Arrangementet finner sted i Møteplassen på Sølvberget 3. mars kl. 19.00. De to intervjues av Sølvbergets Åsmund Ådnøy. Ådnøy er for øvrig begeistret for Gulliksen bok:

"Gulliksen klarer med neddempede virkemidler å gjøre Historie om et ekteskap til en stor leseropplevelse," skrev han om boken da han omtalte den i fjor. 

"Geir Gulliksen har en egen måte å skrive og å være i offentligheten på: tydelig og forsiktig på samme tid.... Romanene viser oss at han også er en av de dyktigste forfatterne vi har, ingen skriver så varsomt om relasjoner som Geir Gulliksen," konkluderte Aftenbladets Ida Vågsether og ga terningkast seks.  

Kjøp billetter til vårens litteraturarrangementer: 

 
Google+