Hopp til hovedinnhold

Forfattermøte: Kjersti Annesdatter Skomsvold

Forfattermøte: Kjersti Annesdatter Skomsvold

21. februar får du to sjanser til å møte kritikerroste Kjersti Annesdatter Skomsvold. 

Skomsvoll brakdebuterte med boken Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg. For denne fikk hun Tarjei Vesaas debutantpris. Debutromanen er solgt for oversettelse til over ti land, og fikk enorm oppmerksomhet da den ble lansert i USA og Storbritannia høsten 2011. 

Monstermenneske

Hennes siste roman, Monstermenneske (2012), fikk også kjempemottakelse blant anmelderne. Boka ble av utropt til årets beste bok av Dagbladets litteraturanmelder Cathrine Krøger. 
- Hun skriver helt fantastisk. Det er kjekt å se den flotte mottakelsen den siste romanen hennes har fått, sier litteraturformidler ved Sølvberget, Linn Tønnesen.
Romanen er skrevet fra perspektivet til en ung kvinne med ME. I sju år var Skomsvold lenket til senga med kronisk utmattelsessyndrom (ME). 
- Først ble jeg sjuk, så ble jeg dumpa midt oppi det. Jeg var til og med innom et gamlehjem, forteller Skomsvold i et intervju med Dagbladet
Sølvbergets bibliotekar, Mette Langeland (@Baguettis) har skrevet om boken på bloggen Bibliotekarene anbefaler

To møter

21. februar får du to sjanser til å møte Skomsvoll. Først stiller hun opp som gjest på den faste bokpraten i Kulturbiblioteket klokken 12.00, og senere på kvelden, nærmere bestemt klokken 20.00, blir det nytt arrangement i samme lokale.

Bokpraten klokken 12.00 er gratis. Billetter til arrangementet om kvelden kan kjøpes her. 

Monstermenneske kan selvsagt lånes på biblioteket.

Følg diskusjonen om boken på bokelskere.no

Se også hele programmet for vårens bokprater. 

Google+