Hopp til hovedinnhold

Farvel til Gunnar Barbarotti!

Farvel til Gunnar Barbarotti!

Håkan Nesser har gitt oss fem fantastiske bøker om Sverige

Nesser:  menneske uten hund

Han byr på familiedramaer, sorg, gudstro, politi, etterforskning og kjærlighet. Sjelden har en krim-serie gitt meg større leseropplevelser enn disse. 

Forfatteren skriver godt, har gode historier og avslører lag-på-lag–fortellinger av ypperste kvalitet.  Han er selvsikker nok til å skrive etter prinsippet : Slutt mens leken er god! Jeg skulle så inderlig gjerne hatt flere historier om Gunnar Barbarotti – hans travle og varme hverdag og hans rare men inderlige gudstro.  Men det er samtidig helt ok å slutte nå.

Hele serien

  • Menneske uten hund
  • En helt annen historie
  • Beretningen om Herr Roos
  • De ensomme
  • De sørgende 

Finn og reserver bøkene på Stavanger bibliotek 

Forlagsomtale

Forlaget om den første boka: Medlemmene i familien Hermansson samles for å feire 105-årsdag - pappa Karl-Erik fyller 65, eldste datter Ebba 40. Men så forsvinner Robert, sønnen i familien. Neste natt forsvinner Ebbas sønn Henrik like sporløst. Det er en spesiell sak den italienskættede kriminalinspektøren Gunnar Barbarotti må ta seg av. Kan det være en tilfeldighet at to mennesker forsvinner fra samme familie og samme adresse med et døgns mellomrom? Dette er den første boken om Gunnar Barbarotti

Google+