Hopp til hovedinnhold

Den forsvunne helten

Den forsvunne helten

Sara fra Tastaveden skole hatt arbeidspraksis hos Madla bibliotek, og hun har tatt seg til til å skrive om Rick Riordans bøker.

Percy Jackson har forsvunnet, og tre nye helter har dukket opp. En forbannelse truer med å utslette dem alle...

Klassetur

Piper, Leo og Jason er på en klassetur på vei til Grand canyon. Plutselig oppdager Piper og Leo at det er noe forferdelig galt med Jason. Han husker ikke hvem de er, hvor han kommer fra eller hvem han er. I deres mest forvirrede øyeblikk forlater de skolebussen for å se på en utsiktsplattform. Og akkurat der, hundrevis av meter over bakken, blir de angrepet av stormånder. I kampens hete griper instinktene til Jason inn men er det nok til å redde dem alle?

Gresk mytologi

I boken gir Rick Riordan gresk mytologi en helt ny synsvinkel. Samtidig som Jason, Leo og Piper setter ut på sin store reise for å finne ut av hvem Jason er, blir Pipers far kidnappet. Store hemmeligheter blir avslørt og kaoset samles opp. Vil egentlig Jason vite hvem han er? Når alt kommer til alt: kan man stole på vennene sine?

Den beste?

Denne boken kan anbefales for alle som er interesserte i gresk mytologi og spenning. Du får også et innblikk på hvordan romerne gjorde gresk mytologi om til deres. Etter min mening må dette være en av de beste bøkene fra Rick Riordan til nå. Dette er en bok du ikke klarer å legge fra deg, spenningskurven går bare lenger og lenger opp.

Mer om serien

Dette er første bok i serien Gudene fra Olympos, som er en slags oppfølgerserie til serien om Percy Jackson. Dette er den første som har kommet på norsk . Til nå er det kommet fire stykker på originalspråket engelsk.

Google+