Hopp til hovedinnhold

Bokbloggen 'Bibliotekarene anbefaler'

Syns du det er vanskelig å velge bøker? Går du deg vill i bokjungelen? Da har vi kanskje løsningen for deg.

Nå lanserer Stavanger bibliotek, med biblliotekarene på Kultur- og faktabiblioteket i spissen, en biblioteksblogg. Der kommer vi på biblioteket til å skrive om bøker, nye som gamle, gode som dårlige, lange som korte, skjønnlitteratur som faglitteratur.

Dette er en blogg for deg som liker å lese. Her kan du få tips om gjemte perler, og hva bibliotekarene mener du heller kanskje bør styre unna.

Også med feed

Bokbloggen vår bruker publiseringsverktøyet til Blogger.com. For de mer avanserte nettsurferene betyr dette at man også kan abonnere på feed (XML) med de siste innleggene fra bloggen.

Bokbloggen 'Bibliotekarene anbefaler' finner du her.

FAKTA: BLOGG

En blogg (av engelsk språk blog, en kortform av web log, av web, «vev» og log, «logg»), på norsk også vevlogg, er en betegnelse på en oppdatert internettside hvor én eller flere forfattere ytrer synspunkter og forteller omverdenen om det som skjer.

Innleggene dateres som oftest i omvendt kronologisk rekkefølge, og det nyeste innlegget legges da automatisk øverst på siden. Der noen weblogger er rene dagbøker for bloggskribenten, er andre mer tematisk, profesjonelt eller kunstnerisk vinklet.

Blogger gjør også ofte ivrig bruk av pekere til andre nettsteder og ikke minst andre weblogger.

Navnet er et teleskopord og er originalt Web-logg.

Kilde: wikipedia.no

Google+