Hopp til hovedinnhold

Bibliotekarenes blogg-bonanza

Lese-, lytte-, film, spill- eller tegneserietips – Stavanger bibliotek går til bloggene, og gir deg tips til gode opplevelser, og noen få tips til hva du kan styre unna.

Bokbloggen Bibliotekarene anbefaler har allerede eksistert en stund som en kanal for litteraturformidlerne og bibliotekarene ved Stavanger bibliotek, og har sågar etablert sin egen julekalender med heite boktips hver dag gjennom hele adventstiden.

 

Tre nye

Nå lanserer Musikk- og filmbiblioteket sin egen blogg hvor de ansatte skribler ned sine lytte- og filmtips, antagelig ved siden av sine skråblikk og kommentarer til alt som rører seg innenfor deres univers.

I tillegg har bibliotekets tegneserieekspert, Lars Gundersen kastet, seg rundt og etablert sin egen blogg hvor han tar for seg sitt favorittemne – ja, nettopp: Tegneserier, mens Helge Risvand fra Digitalt bibliotek har allerede blogget en stund om tv-spill – som er et av de siste tilbudene fra Stavanger bibliotek.

Alt samlet

Lenker til alle bloggene våre har vi for enkelhets skyld samlet på en og samme side. God lesning – og kom gjerne med tilbakemeldinger gjennom å gi innleggene kommentarer.

Google+