Hopp til hovedinnhold

Spillglede med Nintendo

Isak Hennum Fauskanger (15)

Isak (15) har hatt arbeidsuke på Sølvberget. Han er glad i spill, spesielt Nintendo Switch. Siden han var 3 år har Nintendo vært en stor favoritt. Her er Isaks beste tips når det kommer til Nintendo Switch spill.

Super Mario Odyssey

Dette spillet lar deg utforske store verdener, slik at du får «Power Moons» og mynter. «Power Moons» brukes til å komme lengre i spillet. Alltid når man får en «Power Moon» i spillet føles det bra, fordi det kommer en artig jingle og man føler at man har gjort noe viktig. Da får man lyst til å spille mer.

Super Mario Odyssey

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Her kan du spille så raskt eller sakte du vil. Du kan selv gjøre spillet lettere ved å utforske verdenen og finne hemmeligheter i spillet. Det har en kjempestor verden med massevis av redskaper, man kan bruke for å slå fiender og til slutt, vinne spillet. Dette spillet finnes også til Nintendo Wii U.

707207-main

Super Smash Brothers Ultimate

Et spill hvor venner kan kjempe mot hverandre med massevis av Nintendo karakterer. Alle kan ha det gøy og kjempe mot hverandre, i real time fighting. Målet i spillet er å få de andre spillerne av brettet.

220px-Super_Smash_Bros._Ultimate

 

Super Mario Maker 2

Her kan man lage Mario-levels og spille leveler, som folk fra hele kloden har laget. Det er veldig lett å lære seg å lage leveler, fordi man kan gjøre det veldig enkelt. For de som har mer erfaring er det mulig å bruke mekanismene på mer interessante og kreative måter.

81sORBD9q9L._SL1500_

Splatoon 2

I dette spillet kan man kjempe mot andre spillere fra hele kloden. Man skal skyte ting med blekk, og for å vinne må laget ditt ha mer blekk på brettet enn fiendene. Dette er et real time-spill, fire spillere på hvert lag. Man spiller som Inklings (blekksprut lignende figurer), som har blekk gevær.

91bW6yvE9rL._SY445_

Google+